Silviu Bănilă
2074 vizualizări 8 oct 2018

Hitler a avut „o pornire homosexuală” şi şi-a petrecut tinereţea într-un motel, cu reputaţia unui adevărat căutător de „plăceri gay”, susţine CIA, în documente citate de Daily Star.

În ciuda faptului că dictatorul ipocrit i-a persecutat dur pe gay, când a devenit liderul celui de-al Treilea Reich, Hitler era el însuşi homosexual.

Dosarele CIA arată că viaţa sexuală ascunsă a Fuhrerului a fost expusă într-un profil al personalităţii sale, realizat în 1942, care cuprinde 68 de pagini.

Schiţa biografică a lui Hitler a fost realizată pentru administraţia de la Washington. Specialiştii au realizat documentaţia la un an după ce SUA au intrat în cel de-al Doilea Război Mondial.

Astfel, Hitler ar fi fost „familiarizat cu băieţii tineri, gigolo”, în timpul şederii sale la Viena, înainte de Primul Război Mondial.

Orientarea sexuală a lui Hitler a fost subiectul unor aprige dezbateri, timp de 70 de ani, pe măsură ce istoricii au încercat să dezgroape misterele liderului nazist.

Acesta s-a sinucis la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial, alături de proaspăta lui soţie, Eva Braun.Hitler ar fi avut o relaţie cu aceasta, dar şi cu nepoata lui minoră, Geli Raubal (foto), care s-a sinucis în 1931, tocmai din cauza comportamentului deviant al viitorului Fuhrer.

Dictatorul i-a persecutat pe homosexuali şi a trimis peste 15.000 dintre aceştia în lagărele de concentrare, descriind comunitatea LGBT ca fiind „periculoasă ca o molimă”.

Dosarul OSS a fost trimis de către Dr. Henry Field, un ajutor de nădejde al preşedintelui american Franklin D. Roosevelt, cu destinaţia Maior John McDonough.

Dincolo de relaţiile cu femeile şi dorinţa lui Hitler de a avea o parteneră „jumătate mamă, jumătate iubită”, se vorbeşte şi despre pornirile sale homosexuale.

„Se pare că Hitler este un sadomasochist, cu tendinţe homosexuale”, se arată în dosarele CIA.

Hitler a fost atras sexual de liderul nazist Rudolf Hess, adjunctul său, capturat ulterior în Scoţia, după ce s-a prăbuşit cu avionul.

Hess era descris drept „Domnişoara Anna” de către ceilalţi nazişti, deoarece îi plăcea să se îmbrace în femeie la balurile milităreşti.

„În timpul încarcerării lui Hitler, perioada de izolare şi abstinenţă sexuală a dus la dezvoltarea unei afinităţi pentru Hess, cristalizată într-o dorinţă aproape erotică”, se arată în documentele controversate ale CIA.

Hitler este descris drept un admirator al băieţilor adolescenţi, dar documentul nu susţine teoria potrivit căreia liderul nazist ar fi avut relaţii gay în Viena.

A fost implicat, totuşi, în „ieşiri ocazionale sado-maso”, legate de „frustrarea sexuală”.

„Este atât homosexual, cât şi heterosexual. Atât socialist, cât şi naţionalist. Atât bărbat, cât şi femeie. Adevăratul Adolf Hitler este greu de descifrat pentru medici, dar avem dovezi legate de situaţia lui sexuală, una necontrolată şi disperată.

Se pare că există obstacole fizice, care fac imposibilă împlinirea sexuală pentru Hitler”, arată documentele.

foto: captură youtube.com

Citește și: