14 vizualizări 14 dec 2007

În această iarnă, spectatorii Hollywood Multiplex şi CinemaPRO au parte de vacanţe inedite. Cei care merg la film între 15 decembrie şi 15 ianuarie au ocazia de a călători în ţinuturi înzăpezite, cu saune, piscine cu apă termală şi centre spa, cu pârtii de schi, snowboarding şi rafting.

Mini-vacanţă în Suedia

Hollywood Multiplex Bucureşti Mall oferă publicului său fidel şansa de a se bucura din plin de minunăţiile iernii. Doi dintre spectatori vor zbura la mijlocul lunii februarie spre tărâmurile nordice, pentru a petrece un sejur de neuitat la Nordic Sea Hotel din Stockholm. Hotelul este unicul deţinător din lume al unui ice bar permanent, celebrul Absolut Ice Bar, fiind situat chiar în centrul capitalei suedeze şi la numai cinci minute de mers pe jos de zona veche, care adăposteşte bijuterii arhitecturale de secol XVIII – XIX.

Iarna le mai aduce iubitorilor de film alte 300 de premii constând în invitaţii la cinema şi DVD-uri cu filme bune.

Evadare la Aqua-Dome

Sub deviza „clipe de relaxare sub zăpadă”, CinemaPRO le pregăteşte spectatorilor săi o excursie de două persoane la Aqua-Dome (Austria), centrul spa aflat la cea mai mare altitudine din Europa: 3.080 m. Situat în regiunea Otztal din Tirol, complexul turistic le pune la dispoziţie celor doi câştigători un restaurant panoramic, spa, saune şi piscine exterioare cu apă termală. Pârtiile de schi, snowboarding şi rafting se găsesc la doar câţiva paşi de centrul spa.

Răsfăţul nu se opreşte aici. În aceeaşi perioadă (15 decembrie - 15 ianuarie), vizitatorii cinematografului se pot alege cu unul din celelalte cadouri puse în joc, 100 de CD-uri cu muzică de relaxare şi 200 de invitaţii la film.

Weekend la Stâna de Vale

O vacanţă de poveste primesc şi cinefilii din Bihor: Hollywood Multiplex Lotus Oradea îi trimite pe doi dintre ei la Stâna de Vale. Staţiunea îi aşteaptă pe cei doi norocoşi, între 15 şi 17 februarie, cu pârtie de schi, un centru spa şi peisaje de vis.

Mai mult, oricine poate câştiga unul din cele 150 de premii de iarnă constând în DVD-uri cu filme şi invitaţii de două persoane la cinema. (D.P.)

Citește și: