Gandul.info
Simona TUDORACHE
2629 vizualizări 28 feb 2018

Află ce iubire îţi iese în cale, cât de apreciat vei fi la job şi cum vei sta cu finanţele! Astrele se întrec în surprize, iar acesta poate fi momentul tău. Important e să găseşti lozul câştigător.

Berbecul

Acum, mai mult decât în ​​lunile anterioare, vă concentraţi pe carieră, dar şi pe viaţa de familie. Pregătiţi scena pentru un viitor proiect, care poate însemna chiar o afacere de familie. Ar putea apărea anumite întarzieri financiare, dar nu vă îngrijoraţi. Unele tranzacţii sau proiecte se pot prăbuşi, însă cele mai bune oferte vor veni în viitor.

Berbecii nu stau foarte bine cu dragostea în această lună, dar oportunităţile romantice sunt mai aproape decât cred.

Sănătatea are nevoie de mai multă atenţie în această lună, mai ales după data de 21 martie. E indicat să acordaţi atenţie gâtului şi plămânilor.

Leul

Leul are o capacitate mai mare de a-şi exprima dragostea în această lună, ceea ce înseamnă că relaţiile intime vor fi la înălţime. Farmecul pe care îl emană îl poate ajuta să ceară anumite favoruri. Leagă alianţe, apar noi parteneriate de afaceri, dar gândul unei achiziţii importante, cum ar fi o casă, nu îi dă pace, de aceea face mai multe drumuri la bancă.

Sarcinile de la job nu îi sunt tocmai pe plac, dar nu ezită să le ducă la îndeplinire. Leii au în general problemele cu oasele, de aceea calciul nu trebuie să lipsească din regimul lor de viaţă.

Călătoriile nu sunt recomandate în această lună.

Capricornul

Chiar dacă toată lumea îşi ia din când în când o pauză, Caprionul continuă să alerge. Şi aşa va proceda şi în această lună. Trăiţi pe repede înainte şi sunteţi copleşit de progresul pe care îl faceţi. Investiţiile riscante dau profituri bune, aşa că vă puteti aştepta la bani din surse necunoscute în martie 2018.

Familia vă încurajează activităţile financiare. Venus vă face mai atractiv în această lună, aşă că emanaţi un oarecare magnetism. Se anunţă şi o vacanţă surpriză. Vă veţi bucura de un sejur într-un loc idilic împreună cu soţul sau partenerul dvs.

Dacă sunteţi în cautarea unei jumătăţi, astrele vă ajută să găsiţi marea dragoste. Sănătatea este bună, dar nu uitaţi să faceţi mişcare.

Citeşte HOROSCOPUL complet pe CSID.RO!

Citește și: