Razvan Tupa
130 vizualizări 13 iun 2019

„Gândiţi-vă la oameni nu la public-ţintă”, spune Carmen Pungă explicând cum priorităţile pe care le avem în diferite momente ale vieţii influenţează reacţiile pe care le au cei care privesc la conţinutul video publicat online. Carmen Pungă, Industry manager pentru Google România a vorbit despre instrumentele pe care le oferă o platformă online pentru a-i găsi pe cei care să nu sară peste videoclipul pe care îl publici pe Youtube.

„Primim de trei ori mai multă atenţie din partea celui care priveşte dacă adaptăm conţinutul nevoilor sale”, spune Pungă exemplificând cu companii care au conceput videoclipuri separat pentru consumatoarele preocupate de modă şi pentru mame.

iCEE.fest: UPGRADE 100 are loc la Grand Cinema & More din Bucuresti joi şi vineri, 13 şi 14 iunie, pentru al 8-lea an consecutiv, cu sprijinul Orange, Nissan, George/ BCR, Coca-Cola, GLO, mPlatform, MedLife, Verizon Media, SalesForce, MedLife, Majoritas Academy şi a altor susţinători.

iCEE.fest, Interactive Central and Eastern Europe, festivalul cunoscut pentru că aduce în România toate marile companii globale din digital, încă din 2012, îşi schimbă numele şi vine cu un nou concept, începând din acest an: UPGRADE 100.

Peste 130 de experţi în digital şi tech, autori ai unor lucrări de specialitate în domeniu dar si speakeri profesionisti din domeniul transformării digitale vor fi prezenţi în România, în 13 şi 14 iunie, festivalul aşteptând peste 4.000 de participanţi (dintre care aproape o treime din afara ţării), anunţă organizatorii.

iCEE.fest: Upgrade 100 pregăteşte pentru ediţia din 2019 an 11 linii de conţinut distincte. Unor linii ca disruptive innovation, advertising & marcom, creativity & VR/AR experiential, ecommerce & retail, digtal content & adtech, fintech & emoney, ehealth & medtech, tech & democracy, startups & investments, li se adaugă noi teme, ca AI & robotics şi video gaming & entertainment.

Citește și: