Gandul
1731 vizualizări 15 mai 2019

Mohammed, în vârstă de 17 ani, a agăţat prosopul în vestiarul din Pump Gym, Northampton, pentru a merge la toaletă, scrie dailystar.co.uk.

O persoană a intrat în vestiarul unde se schimbă bărbaţii, s-a autosatisfăcut, apoi s-a şters cu prosopul lui Mohammed.

Mohammed, furios peste măsură, nu a vorbit cu nimeni despre această experienţă, dar s-a plâns conducerii sălii, care colaborează într-o anchetă cu poliţia. „Substanţa de pe prosop nu era şampon”, au confirmat cei de la sală.„Am fost unul dintre cei patru oameni de la sală, în acel moment. Am mers cinci minute la WC şi am lăsat prosopul agăţat în cuier. Nu am auzit pe nimeni, eram prea ocupat cu telefonul. Am ieşit, m-am spălat pe mâini şi am observat că prosopul meu fusese atins. Am crezut că mi-a curs şampon pe prosop, dar s-a dovedit că era altceva. Am atins şi mirosit. S-a dovedit că o persoană s-a masturbat şi s-a şters cu el!”, a declarat Mohammed.

Chelnerul Mohammed face sală între 10 pm şi 1 am, pentru a evita aglomeraţia. Incidentul s-a petrecut pe 2 mai, la ora 1 dimineaţa.

Mohammed s-a declarat „furios” şi s-a luat la harţă cu prima persoană care i-a ieşit în cale în vestiar. El susţine că managerul a refuzat să-i ofere filmarea de pe camerele de supraveghere, dar va oferi dovada poliţiei.

Mohammed a fost „dezgustat şi şocat” de incident.

Citește și: