Silviu Bănilă
5051 vizualizări 2 sep 2018

Scarlett London, în vârstă de 24 de ani, din Londra, a publicat fotografia pe Instagram, în parteneriat cu Listerine, producătorul de apă de gură. În poza respectivă, femeia apare înconjurată de baloane în formă de inimă, mesajul ei fiind: ”Cele mai bune zile încep cu un zâmbet şi gânduri pozitive. Şi clătite. Şi căpşuni. Şi ceai nelimitat”.

Comentatorii au observat însă că în loc de clătite tânăra a folosit foi de tortilla şi cana de ceai era goală. Mai mult, pătura din pat avea chipul ei.

Comentariile au degenerat însă în jigniri şi ameninţări la adresa tinerei, scrie Daily Mail. ”Mi s-a spus că sunt un pericol pentru tinere şi ar trebui să sufăr, să fiu oprită, să fiu sufocată cu baloanele, să mă sinucid, deoarece sunt patetică. Să fiu sinceră, aceştia au fost cei mai temperaţi dintre utilizatori”, a declarat Scarlett.

Fotografiile lui Scarlett au devenit populare după ce un utilizator de Twitter a scris: „La dracu, aceasta este orice altceva decât o dimineaţă obişnuită. Instagram este o fabrică ridicolă de minciuni, care ne face pe noi să ne simţim în plus”.

Comentariul a fost apreciat de 89.000 de ori. „Este ridicol la maxim. Totul în această poză este ridicol şi al naibii de FALS”

Scarlett i-a implorat pe oameni să se gândească bine că în spatele imaginii este o persoană în carne şi oase, care suferă la comentariile jignitoare.

„Sunt o femeie puternică de 24 de ani, care s-a mai confruntat şi în trecut cu hărţuirea. O să fiu bine după această experienă oribilă. Dar alţi tineri ar putea suferi. Aduceţi-vă aminte că în spatele oricărei furtuni virale se află o fiinţă umană”, a declarat Scarlett.

foto: Instagram / Scarlett London

 

Citește și: