3905 vizualizări 2 iun 2019

Pe gazonul celui mai nou stadion din Madrid a intrat o fană îmbrăcată sumar, doar în costum de baie, iar arbitrul Damir Skomina a fost obligat să întrerupă meciul.

Femeia blondă şi-a expus formele în faţa zecilor de mii de oameni aflaţi pe stadion, iar forţele de ordine, luate prin surprindere, au intervenit în cele din urmă şi au evacuat-o pe femeie de pe gazon. Tot stadionul a fost în delir, aplaudând şi strigând către blonda care i-a încântat cu prezenţa.

Imaginile cu femeia care a pătruns pe gazon au făcut repede înconjurul internetului.

Fotomodelul care a intrat pe teren în costum de baie în finala Ligii Campionilor a explicat motivul

Finala Ligii Campionilor, Tottenham - Liverpool, din Madrid a avut parte şi de momente mai puţin aşteptate. În minutul 20 al partidei câştigate de echipa pregătită de Jurgen Klopp cu scorul de 2-0, pe teren a pătruns fomodelul Kinsey Wolanski, îmbrăcată sumar, într-un costum de baie.

Fără emoţii şi cu zâmbetul pe buze frumoasa blondă a dus la bun sfârşit planul pus la cale alături de iubitul ei, Vitaly Zdorovetskiy. Acesta deţine un canal cu filme pentru adulţi pe youtube, Vitaly Uncensored , care are peste 10 milioane de urmăritori. Scopul apariţiei lui Kinsey Wolanski pe Wanda Metropolitano a fost pentru a face şi mai multă publicitate afacerii pe care o deţine partenerul ei.

Cu toate acestea, nu doar canalul de youtube al iubitului a explodat, ci şi contul ei de Instagram, care a sărit de la 230 de mii de următoritori la 1,6 milioane într-o singură noapte.

Mândră de ceea ce a realizat, tânăra în vârstă de 22 de ani a postat pe contul ei de socializare momentul intrării pe teren şi cum a fost escortată de stewarzi. Explicaţia fotomodelului a fost:

„Viaţa este pentru a fi trăită, să faci lucruri nebuneşti, pe care ţi le vei aminti mereu".

În plus, Kinsey Wolanski a postat şi o poză în care este ea priviă de jucătorul lui Tottenham, mijlocaşul Harry Winks: „Oare i-am distrat atenţia numărului #8 prea mult?".

Vitaly Zdorovetskiy, personal cunoscut în fotbalul internaţional

Iubitul lui Kinsey Wolanski şi-a trecut şi el în CV o "apariţie" în fotbalul internaţional. Vitaly Zdorovetskiy a pătruns pe teren în finala Cupei Mondiale din 2014, dintre Germania şi Argentina. Acţiunea lui Vitaly a fost premeditată, acesta îşi anunţase fanii de pe Twitter cu o zi înainte de marea finală: "Ne vedem mâine la TV. Germania vs Argentina"

Foto: Hepta

 

Citește și: