2335 vizualizări 23 iul 2019

Un studiu din Olanda a descoperit faptul că femeile au mai mari şanse să aibă orgasm atunci când poartă şosete în picioare.

Când au testat 13 cupluri cu vârste cuprinse între 19 şi 49 de ani, au descoperit că jumătate din femeile care au putut ajunge la climax în timpul relaţiei intime nu purtau şosete. Dar când au încercat şi cu şosete în picioare, mai mult de 80% dintre femei au reuşit să aibă orgasm.

Lea a mărturisit pentru Fabulous Digital că a investit în şosete speciale pentru sex, recunoscând faptul că o ajută să aibă orgasme mai intense: „Unora le strică starea, dar mie îmi garantează orgasme uimitoare”.

„Şosetele mă fac că mă simt în siguranţă. Mă determină să fiu mai curajoasă şi să încerc noi poziţii”, a continuat tânăra.

Aceasta a povestit şi cum a încercat prima dată acest lucru cu partenerul ei actual, James: „Când l-am întâlnit prima dată pe James, a fost şocat de obsesia mea cu şosetele”.

Se pare că femeia suferă de picioare reci, iar de multe ori în timpul sexului trebuia să stea cu grijă faţă de partener, să nu îl atingă cu ele şi să îi strice starea.

De asemenea, aceasta a menţionată că datorită şosetelor poate încerca poziţii sexuale noi fără a sta cu grija faptului că ar putea aluneca.

Foto: Captură The Sun

 

Citește și: