Silviu Bănilă
7724 vizualizări 5 feb 2019

Agresoarele au bătut-o măr pe Ioana Boureanu, la majoratul unei prietene. Miercuri, fiica lui Boureanu îşi va serba propriul majorat, după incidentul violent din clubul Loft din Capitală, scrie naţional.ro.

Totul a degenerat după un scandal verbal, pornit de trei fete, care consideraseră că Ioana nu le face loc la baie. Una dintre agresoare i-a tras o palmă, după care toate s-au năpustit asupra fetei cu pumnii şi picioarele.

Conflictul a fost aplanat de bodyguarzii clubului, povestesc martorii. Ioana a mers apoi la farmacie, şi-a pansat rănile şi a revenit la petrecerea în club, crezând că scandalul a luat sfârşit. Ghinion: agresoarele au prins-o din nou şi i-au dat cu un pahar de sticlă în cap.

Fiica fostului politician Cristian Boureanu, el însuşi implicat în trecut într-un scandal cu un poliţist, a ajuns la spital cu capul spart, unde a fost nevoie de 4 copci la rana de la cap. Cei de la clubul Loft au declarat că atacul femeilor asupra Ioanei a fost surprins de camerele video de supraveghere.

Tatăl fetei, Cristi Boureanu va urma calea legală: certificat medico-legal, plângere penală şi apoi justiţia ”să îşi spună cuvântul”. Fostul politician este gata să ofere şi o recompensă pentru ca agresoarele Ioanei să fie identificate.

În 2016, pe când Ioana avea 15 ani, Cristian Boureanu a fost acuzat că ar fi bătut-o în plină stradă.

”La capacitate, Ioana a fost prima fată pe lista de rezultate şi în primii cinci din şcoală. Acum, rezultatele ei nu mai sunt cum trebuie, din punctul meu de vedere,” dezvăluia Boureanu lăsând să se înţeleagă că are o relaţie tensionată cu fiica lui. Acesta considera că adolescenta cere prea mult pentru vârsta ei, însă e nu este dispus să-i ofere: ”Nu-i cumpăr haine de firmă. Dacă vrea haine de firmă trebuie să şi le cumpere din banii ei sau după 18 ani”.

Fostul politician a îmbrăcat întregul episod scandalos care l-a readus în centru atenţiei într-un context care relevă un conflict pe care îl are cu mama copilei, fosta lui nevastă. ”Toate lucrurile acestea (n.r. revolta Ioanei şi rezultatele slabe pe care le are în ultima vreme la învăţătură) se întâmplă de când Ioana s-a întors să locuiască alături de mama ei. Cât a stat la mine, totul a fost OK”, a declarat politicianul.

foto: youtube.com

 

Citește și: