Sorin Bogdan
743 vizualizări 25 ian 2019

Joi, actorul Jeff Bridges a aruncat bomba pe Twitter: un videoclip de 15 secunde, în care apare îmbrăcat la fel ca în ”Big Lebovski”, filmul-cult de acum 20 de ani, doar arătând mai îmbătrânit. Se întoarce către cameră, priveşte pe sub ochelarii de soare, chicoteşte, dar nu spune nimic. Pe fundal, se aude - fanii filmului au recunoscut-o imediat - melodia ”The Man in Me” a lui Bob Dylan. Imaginile se termină cu un rotocol de iarbă uscată care se rostogoleşte şi descoperă data de 3 februarie 2019.

Videoclipul este însoţit de un mesaj al lui Jeff Bridges care aprinde imaginaţia fanilor peliculei fraţilor Coen de acum două decenii: ”Nu putem trăi în trecut,” scrie The Dude. ”Fiţi pe fază!”

Singurul indiciu care ar putea sugera ce urmează este data din final, care corespunde finalei Super Bowl din SUA, unul din evenimentele de vârf din lumea publicităţii, urmărit de zeci de milioane de oameni, scrie comicbook.com. Deşi cinefilii şi-ar dori o continuare a lui ”Big Lebowski”, specialiştii speculează că va fi mai degrabă lansarea unei campanii publicitare. Anul trecut, în pauza de la Super Bowl, a fost difuzat un trailer despre o pseudo-continuare a filmului ”Crocodile Dundee”, ca o reclamă pentru a îmbia turiştii să viziteze Australia.

 

Citește și: