După ce Clarkson a postat pe Twitter o fotografie cu câinele său rasa Westhighland Terrier şi i-a dezvăluit numele, a fost acuzat  de unii dintre urmăritorii săi de rasism.

''De ce e rasist să îmi numesc câinele foarte deştept după un fotbalist?'', i-a întrebat Clarkson pe fani. ''E rasist, omule! Ar trebui să-ţi fie ruşine! Îmi place Jeremy Clarkson, dar e greşit'', i-a scris un bărbat de culoare prezentatorului ''Top Gear''.

Deşi majoritatea l-au criticat pe Clarkson, au existat şi voci care au spus că numele de ''Didier Dogba'' este amuzant şi că fanii prezentatorului ''Top Gear'' exagerează.

Aceasta nu este prima dată când Jeremy Clarkson este criticat de opinia publică pentru declaraţiile sau faptele sale. În trecut, Clarkson a spus că ''locul copiilor este în cala avionului'', că ''România e frumoasă, dar există localităţi pe care şi Iisus le-ar găsi uşor înapoiate'', că englezii sunt ''ticăloşi'', că ar ''executa prin împuşcare'' toţi greviştii din Marea Britanie sau că sinucigaşii care se aruncă în faţa trenurilor sunt ''foarte egoişti'', pentru că provoacă întârzieri navetiştilor.

Citește și: