Florin Badescu
118 vizualizări 1 nov 2011

Cântăreaţa şi actriţa americană Jessica Simpson a confirmat faptul că este însărcinată şi că va deveni mamă pentru prima dată în 2012, printr-un mesaj pe care l-a postat, luni, pe site-ul ei oficial, informează Reuters.

"Este adevărat! Voi fi mămică!", a scris artista americană, care a postat pe site-ul ei şi o fotografie care o arată pozând într-un costum de Halloween.

Jessica Simpson, în vârstă de 31 de ani, este logodită cu fostul jucător profesionist de fotbal american Eric Johnson, în vârstă de 32 de ani, cu care are o relaţie din mai 2010. Acesta va fi primul copil al cuplului.

Jessica Simpson şi Eric Johnson, care se vor căsători luna viitoare în Hawaii, au anunţat că bebeluşul va fi o fetiţă.

Eric Johnson s-a despărţit în octombrie 2009 de soţia lui Keri, după un mariaj care a durat cinci ani.

Jessica Simpson a devenit celebră la vârsta de 19 de ani, odată cu apariţia albumului ei de debut, intitulat "Sweet Kisses", lansat în 1999. S-a căsătorit cu Nick Lachey, solistul grupului 98 Degrees, în 2002, iar cei doi cântăreţi au fost vedetele reality show-ului "Newlyweds: Nick and Jessica". Simpson şi Lachey au divorţat în 2006.

Cântăreaţa, care a apărut şi în filme, precum "Dukes of Hazzard", a avut apoi câteva relaţii cu o serie de bărbaţi celebri din Statele Unite, precum jucătorul de fotbal american Tony Romo şi solistul trupei Smashing Pumpkins, Billy Corgan.

Artista a lansat brandul "Jessica Simpson Collection", ce produce articole vestimentare, poşete şi pantofi, în anul 2007. Linia ei vestimentară a obţinut venituri de 750 de milioane de dolari în anul 2010, potrivit publicaţiei New York Magazine, şi va depăşi pragul de 1 miliard de dolari în acest an.

Citește și: