Silviu Bănilă
1001 vizualizări 3 oct 2018

„A fost o situaţie perversă care s-a răsfirat asupra mea”, a declarat actorul american, în interviul GQ citat de Daily Mail.

Acesta a spus că oamenii l-au privit diferit, după ce actriţa Amber Heard l-a acuzat de un atac violent în casa lor din Los Angeles, o întâmplare pe care Depp o neagă cu vehemenţă.

Depp i-a acuzat pe cei care vor să aibă puterea la Hollywood că „vor să-i închidă gura” şi este pregătit SĂ RENUNŢE LA ACTORIE, dacă această „conspiraţie” împotriva lui va continua.

Johnny a insistat însă că „adevărul va ieşi la iveală” şi reputaţia sa de erou pozitiv al Hollywoodului va fi restabilită.

Depp a divorţat de actriţă în ianuarie 2017, după ce aceasta a obţinut un ordin de restricţie împotriva actorului. „Să rănesc pe cineva iubit? Ca şi un BULLY (hărţuitor)? Niciodată”, s-a justificat Depp.

„Ştiu că nu voi fi niciodată Cenusăreasa. Dar pentru o perioadă de timp am simţit că m-am transformat rapid într-o BESTIE. Quasimodo. Oamenii m-au privit diferit din cauza acuzaţiilor”, a povestit actorul.

„Este nebun. Trebuie să meargă la psihiatru...Au scris lucruri oribile. Dar nu puteam face altceva decât să ştiu ceea ce încă ştiu”.

După divorţul de 5,5 milioane de dolari, Depp a fost dat în judecată de managerii săi, care i-au cerut 18 milioane de dolari, bani dintr-un presupus împrumut neachitat.

Management Group a susţinut că actorul „a spart” averea uriaşă de 500 milioane de dolari pe case de lux, avioane private şi vinuri de 23.000 de dolari pe lună.

Mai mult, un membru al echipei de filmări de la City of Lies l-a acuzat că l-a agresat, un incident pe care Depp îl neagă. „Se aruncă aşa cu bani”, a precizat actorul de 55 de ani. „Oamenii mă dau în judecată pentru orice. Este evident”.


Industria filmului de la Hollywood a devenit pentru Depp „un circ nenorocit”.

El i-a acuzat pe „jucătorii” de la Hollywood că vor să-i „închidă gura” şi pare pregătit SĂ RENUNŢE LA ACTORIE, dacă situaţia nu se va schimba. Depp, care va apărea luna viitoare în rolul vrăjitorului ocult Grindelwald în spin-off-ul Fantastic Beats, după Harry Potter, realizat de aceeaşi JK Rowling, a fost acuzat de violenţă împotriva lui Heard în mai 2016.

Copiii lui Depp cu actriţa Vanessa Paradis - Lily-Rose (19 ani) şi John (16 ani) - şi-au apărat tatăl împotriva acuzaţiilor lui Heard. În final, fosta soţie a lui Depp şi-a retras acuzaţiile, în urma unei înţelegeri în justiţie.

De asemenea, în ianuarie 2017, Depp i-a dat în judecată pe cei de la TMG, pentru 25 milioane de dolari, acuzându-i că i-au administrat prost banii şi că au luat credite fără acordul lui. „În cei 17 ani, The Management Group a făcut tot posibilul pentru a-l proteja pe actor de EL ÎNSUŞI”, a declarat însă Michael Kump, avocatul celor de la TMG.

Johnny Depp, considerat unul dintre cei mai versatili actori ai generaţiei sale, a fost nominalizat până acum la trei premii Oscar, la categoria cel mai bun actor în rol principal, pentru rolurile din Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003), Finding Neverland (2004) şi Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007).


Johnny Depp şi-a început cariera în 1984, cu rolul din Coşmar pe Strada Ulmilor. Au urmat apoi roluri memorabile în Plutonul (1987), serialul 21 Jump Street (1987-1990), Edward Mâini-de-Foarcefe (1990), Arizona Dream (1993), Necazurile lui Gilbert Grape (1993), Donnie Brasco (1997), dar şi seria de succes Piraţii din Caraibe.

În City of Lies (2018), Johnny Depp joacă rolul detectivului Russell Poole, care investighează asasinarea rapperilor Notorious BIG şi Tupac Shakur în anii '90.

Citește și: