Oana Ghita - Mediafax
171 vizualizări 2 aug 2013

Cântăreţul Julio Iglesias se întoarce la Bucureşti, într-un concert pe care îl va susţine la Sala Palatului, pe 24 octombrie, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Organizat de International Best Project, concertul din acest an are la bază un atu esenţial, extrem de important atât pentru interpret, orchestra acestuia, cât şi pentru auditoriu. Faţă de reprezentaţiile anterioare din România, susţinute în spaţii amenajate în aer liber, Julio Iglesias a ales de această dată să concerteze într-o sală de spectacol cu acustică adecvată, fapt care le va garanta spectatorilor o experienţă muzicală fascinantă.

Prin urmare, fanii din România ai artistului vor beneficia în această toamnă de un concert live grandios, din programul căruia nu vor lipsi cele mai cunoscute melodii ale lui Julio Iglesias, precum "Baila Morena", "Guantanamera", "La Carretara", "El Amor" şi "Aqua dulce, aqua sala".

Concertul din 24 octombrie este al 12-lea pe care artistul spaniol îl susţine pe scenele din România, cel mai recent având loc anul trecut, la Bucureşti.

În cei peste 40 de ani de carieră, Julio Iglesias a vândut peste 300 de milioane de discuri în întreaga lume, înregistrate în peste 14 limbi străine. Potrivit Sony Music Entertainment, Julio Iglesias se află în topul celor mai bine vânduţi 15 artişti din istorie.

Citește și: