Gandul.info
Departamentul Life - Mediafax
428 vizualizări 27 dec 2017

Starul de reality show a publicat pe platforma online Instagram o fotografie însoţită de următorul text: "Deci, pentru unul dintre cadourile mele de Crăciun de la Kanye, el îmi dă această cutiuţă, cu o jucărie Mickey Mouse, căşti audio Apple, carduri cadou la Netflix, Amazon şi şosete Adidas. Mi-am spus 'E aşa drăguţ, mulţumesc!'".

"Dar, când am deschis următoarea cutie, erau acţiuni la Amazon, de unde luase cardul cadou, acţiuni la Netflix, acţiuni la Apple, de unde a luat căştile, acţiuni la Adidas şi acţiuni la Disney", a mai scris aceasta, adăugând "alertă de cel mai bun soţ!".

Potrivit certificatului care poate fi văzut în fotografie, doar acţiunile la Walt Disney sunt evaluate la aproximativ 100.000 de dolari. Restul certificatelor nu sunt vizibile, dar cel pentru Adidas indică 995 de acţiuni, care se ridică la aproximativ 168.553 de dolari, potrivit billboard.com.Ultimul an şi jumătate a fost destul de dificil pentru cuplul de staruri. Astfel, Kardashian a fost victima unui jaf la Paris, în octombrie 2016, în urma căruia i-au fost furate bijuterii în valoare de milioane de dolari, ceea ce a dus la sporirea măsurilor de securitate şi a determinat-o pe vedetă să ia o pauză de la ieşirile publice şi postările de pe reţelele de socializare.

De asemenea, în decembrie 2016, rapperul Kanye West şi-a anulat turneul şi a fost spitalizat în urma unei căderi psihice.

Kanye West, în vârstă de 40 de ani, şi Kim Kardashian, în vârstă de 37 de ani, sunt căsătoriţi din 2014 şi au împreună doi copii.

Citește și: