Ana Obretin
410 vizualizări 20 aug 2019

Cei doi actori s-ar fi despărţit în luna mai, la câteva săptămâni după ce s-au afişat împreună la Met Gala de la New York, potrivit unor surse citate de publicaţia britanică The Mirror.

Katie Holmes, în vârstă de 40 de ani, şi Jamie Foxx, în vârstă de 51 de ani, erau împreună din 2013, dar relaţia lor nu a fost oficializată până la apariţia de la Met Gala.

Katie Holmes a devenit cunoscută cu rolul din serialul TV "Dawson's Creek" şi s-a remarcat apoi în lungmetrajul "Batman - Începuturi/ Batman Begins" (2005), dar şi într-o miniserie TV inspirată din viaţa lui Jacqueline Kennedy. Holmes a divorţat de actorul Tom Cruise în 2012, după şase ani de mariaj, iar actriţa a primit custodia fiicei lor, Suri, în prezent în vârstă de 13 ani.

Jamie Foxx a câştigat premiul Oscar în 2005, pentru rolul titular din filmul biografic "Ray", în care l-a interpretat pe Ray Charles. Actorul a mai jucat în "Dreamgirls", "Regatul" şi musicalul "Soloist", bazat pe povestea adevărată a unui geniu muzical, Nathaniel Ayers, care s-a îmbolnăvit de schizofrenie şi a ajuns să cânte la vioară şi violoncel pe străzi. De asemenea, el a lansat două albume muzicale, "Unpredictable" şi "Intuition". Actorul are doi copii din relaţii anterioare, Corinne, născută în 1994, şi Anelise, născută în 2009.

Foto: Hepta

Citește și: