Florin Badescu - Mediafax
1314 vizualizări 24 sep 2014

Starul hollywoodian, un mare admirator al motocicletelor de foarte mulţi ani, s-a asociat cu inginerul Gard Hollinger pentru a înfiinţa Arch Motorcycle Company.

Cei doi au început să preia săptămâna trecută primele comenzi pentru primul lor model de motocicletă.

Acesta se va numi Krgt-1, va fi produs la Los Angeles şi va costa 78.000 de dolari.

Keanu Reeves s-a consacrat la Hollywood cu personajul Neo din trilogia SF "Matrix". Alte roluri importante au fost cele din filmele "Dragoste şi moarte în Idaho" (1991), alături de River Phoenix, "Pact cu diavolul" (1997), alături de Al Pacino, precum şi "Speed - Cursa infernală" (1994) şi "Constantin" (2005). În ianuarie 2005, Reeves a fost recompensat cu o stea pe Walk of Fame de la Hollywood. Printre alte roluri ale starului american se numără cele din filmul SF "Ziua în care Pământul se opri", drama "Vieţile secrete ale Pippei Lee/ The Private Lives of Pippa Lee", regizată de Rebecca Miller, în care joacă alături de Robin Wright, şi "Henry's Crime", alături de Vera Farmiga şi James Caan.

Keanu Reeves a debutat ca regizor în 2013, cu un lungmetraj despre artele marţiale contemporane, destinat atât publicului occidental, cât şi celui din China. Filmul se intitulează "Ucigaş cu suflet pur/ Man of Tai Chi" şi a fost realizat pe baza vieţii cascadorului Tiger Chen, cu care starul hollywoodian s-a împrietenit în timpul filmărilor pentru cele trei pelicule din seria "The Matrix".

Citește și: