Silviu Bănilă
1215 vizualizări 19 aug 2018

Actorul căzut în dizgraţie Kevin Spacey a suferit o lovitură financiară de proporţii, scrie hollywoodreporter.com.

Filmul „Billionaire Boys Club” a fost lansat vineri, cu discreţie, în zece cinematografe din mai multe state americane. Producţia a reuşit să genereze un câştig RIDICOL de 126 dolari în prima zi de lansare.

În medie, filmul a generat 12,60 dolari pentru fiecare cinematograf în parte, sumă ce nu rivalizează nici măcar cu preţul a două bilete, în condiţiile în care un singur bilet costă 9,27 dolari. Pentru tot weekend-ul, filmul cu Spacey ar putea ajunge cu multă străduinţă la 1.000 de dolari, acesta fiind cel mai mare eşec financiar din palmaresul actorului.

Filmele care ajung mai întâi pe VOD (video la cerere) nu sunt de regulă fruntaşe la box office, dar „Billionaire Boys Club” a dezamăgit sub orice aşteptare.

Producţia despre activităţile mogulului Ron Levin din Beverly Hills-ul anilor 1980 a avut probleme încă de la început, fiind umbrită de acuzaţiile de abuz sexual care planează asupra lui Kevin Spacey.

După ce mai mulţi bărbaţi din SUA şi Anglia l-au acuzat pe Spacey de agresiune sexuală, Netflix şi MRC l-au concediat pe actor din serialul „House of Cards” şi regizorul Ridley Scott a renunţat la serviciile lui pentru producţia „All the Money in the World”.

foto: captură youtube.com / trailer „Billionaire Boys Club”

Citește și: