Departamentul Life
4678 vizualizări 25 iun 2018

Cuplul şi oaspeţii au sosit pe după-amiază  la biserica Rayne, în apropiere de Castelul Wardhill, vechi de 900 de ani, din nord-estul Scoţiei, proprietate deţinuta de familia lui Leslie. Ziua nuntii a inceput cu o slujba la biserică şi o petrecere la castelul miresei din Scoţia.

Regele nordului, Kit Harington, îmbrăcat într-un costum lejer, şi Rose Leslie, într-o rochie si cu un văl curgător de fildeş, au sosit cu zambetele pe buze si au trecut printre oamenii adunati în faţa bisericii.

Au venit la ceremonia şi colegii din celebrul serial HBO: Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Maisie Williams (Arya Stark), Sophie Turner (Sansa Stark), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), John Bradley (Samwell Tarly) si Liam Cunningham (Davos Seaworth).

Dupa ce si-au spus juramintele si au fost declarati sot si sotie, cei doi au fost intampinati cu urale si traditionalele confetti din petale de trandafir si au urcat intr-un Land Rover vechi.

Tatăl miresei, Sebastian Leslie, a declarat sâmbătă că a fost "absolut încântat" de nuntă. "Este o zi minunată pentru noi".

Harrington şi Leslie, ambii in varsta de 31 de ani, s-au cunoscut în 2012 pe platourile de filmare ale serialului HBO Game of Thrones, unde cele doua personaje interpretate de acestia, Jon si Ygritte, au format un cuplu. Replica ”You know nothing Jon Snow”, o marcă a relaţiei dintre ei, a devenit în scurt timp celebră. Leslie a părăsit distribuţia în 2014 şi în prezent joacă în drama legendară "The Good Fight".

Într-un interviu acordat revistei Vogue, Kit Harington (Jon Snow) a declarat că i-a fost foarte “uşor” să se îndrăgostească de Rose Leslie, iar cea mai frumoasă amintire pe care o are de pe platourile de filmare ale serialul este momentul in care a cunoscut-o pe interpreta personajului Ygritte, în Islanda, în 2012.

Nuntă Kit Harrington Rose Leslie

Nuntă Kit Harrington Rose Leslie

Cei doi si-au oficializat relatia in luna aprilie a anului 2016, cand au aparut impreuna pe covorul rosu la gala premiilor Oliver, din Londra. Cuplul şi-a anunţat logodna cu un anunţ în ziarul Times din Londra în septembrie.

 

Citește și: