647 vizualizări 27 mai 2019

Bomba a creat un crater uriaş iar cartierul a fost avariat: maşini distruse şi geamuri sparte, în timp ce locuitorii erau în lacrimi.

Deşi a fost o „detonare controlată”, cartierul şi oamenii tot au fost afectaţi de dezastrul produs iar mulţi se întrebau cum ar fi arătat o „detonare necontrolată” ţinând cont că cea de vineri a avut un asemenea impact.

În cele mai multe cazuri, bombele de acest tip sunt evacuate şi detonate într-o zonă nelocuită. Însă faptul că bomba din acest cartier era îngropată în tone de nisip le-a creat aşteptări diferite locuitorilor, aceştia crezând că explozia nu va fi de o asemenea amploare. Zgomotul produs de detonarea bombei, vineri după-amiază, a putut fi auzit de la aproape 10 kilometri distanţă.

Unii rezidenţi au scris pe Twitter că explozia era asemenea unui tunet înfricoşător, alţii că întreaga casă li s-a cutremurat, relatează Daily Mail. 

Keeley Malone, în vârstă de 21 de ani, a declarat: „Oamenii plângeau pe stradă, nu era ceva plăcut de văzut. Tot ce s-a întâmplat ieri a fost oribil. Majoritatea ferestrelor de pe stradă erau sparte. Era nisip peste tot”.

Foto: Facebook / Carver Barracks Info.

 

Citește și: