Florin Jinga
1009 vizualizări 29 ian 2019

Anul trecut, compania Lamborghini a construit o ediţie specială Huracan LP580-2 ca dar pentru Papa Francisc.

Supercar-ul, care în mod normal costă 175.000 de euro, a fost binecuvântat şi poartă semnătura Suveranului Pontif. În luna mai 2018, Huracan-ul a fost vândut cu aproape 700.000 de euro.

Toţi banii obţinuţi din vânzarea bolidului au fost direcţionaţi către mai multe cauze umanitare. Oraşul irakian Nineveh, care a fost devastat de ISIS, va primi 487.000 de euro, care au fost investiţi în readucerea creştinilor la casele lor.

Restul de peste 200.000 de euro a ajuns la alte două fundaţii umanitare, una care oferă susţinere pentru victimele traficului de persoane şi alta care furnizează ajutor medical în Africa.

Exemplarul de Lamborghini Huracan a fost vopsit în culoarea alb Monocerus, cu dungi aurii Giallo Tiberino, fiind un omagiu adus steagului Vaticanului.

Vrei să câştigi LAMBORGHINI-ul binecuvântat de Papa Francisc cu o donaţie de 10 DOLARI

Acum, maşina de lux este din nou de vânzare, iar tu poţi fi următorul său proprietar.

De data aceasta, însă, nu va trebui să spargi o bancă ca să o plăteşti. Binecuvântatul Huracan ar putea fi al tău cu doar 10 dolari.

Omaze, o platformă online de strângere de fonduri, oferă maşina unuia dintre celor care vor dona bani pentru o cauză umanitară. Banii strânşi vor fi folosiţi pentru a ajuta la reconstruirea satelor devastate de război, pentru a ajuta victimele traficului de persoane şi pentru a oferi asistenţă medicală şi educaţie celor care trăiesc în sărăcie.

Astfel, cu cât suma pe care o donaţi va fi mai mare, cu atât o să aveţi mai multe şanse să câştigaţi maşina. Cei care donează 10 dolari vor primi 100 de şanse; 25 dolari (250 de şanse) şi aşa mai departe.

Dacă veţi fi norocosul câştigător al maşinii, Omaze îţi va plăti zborul până în Vatican pentru ca să poţi intra în posesia cheilor. Şi surprizele nu se termină aici. Va avea loc o ceremonie specială, unde vei primi binecuvântarea Papei Francisc însuşi şi a directorului Lamborghini, Steffano Domenicali. Zborurile şi toate celelalte cheltuieli vor fi suportate tot de organizatorii concursului.

Dacă vrei să participi şi să-ţi încerci norocul, poţi să accesezi link-ul aici.

Chiar dacă nu vei câştiga, donaţiile tale vor ajuta nişte oameni care au nevoie.

Foto: Hepta

Citește și: