Gandul.info
Silviu Bănilă
462 vizualizări 8 aug 2018

Vitezomanul în vârstă de 25 de ani a fost surprins de 33 DE ORI în timp ce depăşea limita legală, în data de 31 iulie, gonind într-un supercar Lamborghini HURACAN de 300.000 de dolari, cu viteze cuprinse între 125 km/h şi 230 km/h.

Potrivit The Local, citat de foxnews.com, bolidul galben a fost parcat în faţa hotelului unde stă respectivul şofer, deoarece firma care i-a închiriat-o refuză să îl ridice, deoarece ar trebui să achite AMENZILE URIAŞE, potrivit legislaţiei în vigoare.

Firma are paşaportul bărbatului, pe care l-a lăsat drept garanţie şi speră să rezolve problema înainte ca vitezomanul să plece din ţară.

„Am obţinut copii ale tuturor amenzilor şi am cerut interzicerea călătoriilor pentru acest turist... dar am fost refuzaţi”, a declarat un reprezentant al serviciului de închirieri auto.

Un expert juridic din Dubai a declarat pentru sursele citate că, de cele mai multe ori, turiştii NU sunt împiedicaţi să se părăsească ţara şi firma de închirieri va fi nevoită să-l dea în judecată pe vitezoman pentru a-şi recupera costurile amenzilor.

 

Citește și: