56 vizualizări 7 dec 2007

Miliardarul Larry Page, co-fondatorul Google, se va căsători la sfârşitul acestei săptămâni cu logodnica sa Lucy Southworth. Norocoasa câştigătoare a unui miliardar are 27 de ani, a absolvit Stanford cu specializarea informatică biomedicală şi este licenţiată în ştiinţe a Universităţii Oxford. Evident, oficializarea căsătoriei o va transforma instantaneu pe Southworth într-o femeie extrem de bogată. Lucy şi Larry sunt împreună de un an. Ceremonia va avea loc pe o mică insulă din Caraibe, proprietate a lui Richard Branson, patronul grupului Virgin.

Branson îi va fi şi cavaler de onoare lui Larry Page. Făcând parte din grupul extrem de exclusivist al miliardarilor, Larry Page şi Richard Branson au devenit foarte buni prieteni în ultimii ani. (Branson a folosit unul dintre servciile oferite de Page, Google Earth, pentru a încerca să-l găsească pe prietenul său, aventurierul Steve Fossett, dat dispărut din septembrie). Printre cei circa 600 de invitaţi sunt aşteptaţi solistul formaţiei U2, Bono, numeroşi miliardari, precum şi Hillary şi Bill Clinton, potrivit presei britanice şi americane, citate de Rompres.

Necker Island, care se închiriază în principiu pentru 46.000 de dolari pe zi, nu poate să adăpostească decât câteva zeci de persoane, astfel că restul invitaţilor vor fi cazaţi pe insula vecină Virgin Gorda, în complexul turistic Little Dix Bay. La nivelul actual al acţiunilor Google, care costă aproape 700 de dolari fiecare, Larry Page, care deţine 32 de milioane de acţiuni, circa 10% din capital, posedă o avere de peste 22 de miliarde de dolari. Page a creat Google cu colegul său de universitate Sergey Brin în 1998. (A.M.M.)

Citește și: