Loredana Ficiu
1535 vizualizări 7 mar 2019

Leo de la Strehaia a explicat, miercuri, pentru wowbiz.ro, cum s-a întâmplat totul.

„M-am enervat foarte tare(…) Am început să mă simt rău, iar apoi(…) nu îmi amintesc prea multe. Am simţit o durere ascuţită în piept, cred că mi s-a făcut rău şi m-am trezit la spital, în perfuzii”, a spus acesta.

„Am suferit un preinfarct. La mine sunt şi mai periculoase asemenea situaţii, mai ales că am fost operat acum câţiva ani pe cord deschis, la Timişoara. Medicii au fost senzaţionali, au muncit din greu să mă salveze”, a mai spus el.

„Mi-au spus că dacă nu las ţigările o păţesc. Trebuie şi să mănânc de dietă, fără sare, fără grăsimi(…) Nu o mai duc mult dacă nu le respect indicaţiile, dar mie mi-e greu să renunţ la toate astea”, a încheiat Leo de la Strehaia.

Fiul acestuia, Alin Mihai, a confirmat, joi, corespondentului Mediafax, că, în urmă cu trei zile, tatăl său s-a prezentat la Spitalul „Floreasca", pentru un control medical, susţinând că a suferit un preinfarct.

După consult, acesta a părăsit unitatea medicală.

„Acum trei zile a fost la Spitalul Floreasca. Acum se simte bine, este ok. Este la Strehaia acum. Medicii i-au recomandat să stea la pat câteva zile, are şi diabet, a avut glicemia 400", a spus acesta.

Leo de la Strehaia a fost în Camera de Gardă a unităţii medicale, Bogdan Opriţa, a confirmat şi Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca.

„A fost prezentat la noi la spital, acum trei zile, la Camera de Gardă, a fost văzut şi a plecat. S-a prezentat, a fost examinat, a fost văzut şi a plecat", a spus dr. Opriţa.

Foto: Captură

Citește și: