Fostul prezentator TV Leonard Miron a acordat un interviu emisiunii “Happy hour”, primul după ce a decis să plece definitiv din ţară şi să se stabilească în Anglia alături de iubitul său, Miguel.

EUROVISION 2013. Cezar Ouatu se luptă în SEMIFINALA 2 cu 16 concurenţi

EUROVISION 2013. Tot ce trebuie să ştii despre competiţia EUROVISION 2013. Topurile favoriţilor şi ce şanse ne dau casele de pariuri

Leonard Miron a vorbit deschis despre sexualitatea sa, recunoscând fără niciun fel de problemă că este homosexual şi are o relaţie de lungă durată cu un spaniol pe nume Miguel. Miron, care a lucrat ca însoţitor de bord şi ulterior într-o bancă, a declarat că îi va fi dor de prietenii din România, dar nu şi de răutatea şi invidia de la noi din ţară.

Când a fost pus să spună „te iubesc” unei persoane apropiate, Leonard Miron a ales-o pe mama sa. „Să-i spui te iubesc mamei e prea puţin”, a declarat fostul prezentator TV, cu ochii în lacrimi.

O altă întrebare delicată la care Leonard Miron a găsit puterea să răspundă a fost legată de cel mai mare regret al său: că nu are încă un copil. „E trist să ajungi la 70-80 de ani şi să nu laşi nimic în urmă”, a adăugat Leonard Miron.

În februarie, prezentatorul a decis să-şi dea demisia din TVR, sugerând că este „vânat” de conducere. "De ce plec? Pentru că m-am săturat să mă justific de ceea ce fac în pat în faţa unei adunături de falşi juraţi cu paşapoarte europene, dar mentalitate de gulag. Ei da, şi ce dacă iubesc cu aceeaşi pasiune de mai bine de zece ani acelaşi bărbat? Nu pot schimba modelul unei vedete din TVR care-şi schimbă soţii la fel de des ca şi simpatiile politice, nu e genul meu... şi nici treaba mea. Fiecare cu ce-i al lui... eu sunt fericit cu ce am. Cred că ar fi cazul să nu uite că 'poponarul' vorbeşte vreo patru limbi străine, că 'homalăul' are un masterat, un doctorat şi vreo trei diplome prin buzunare, că 'pidosnicul' chiar ştie să lucreze într-o echipă de televiziune şi să facă performanţă. Inexplicabil, precum piramidele sau unele cazuri sociale de la evaluare, este faptul că 'bulangiul' este bun să fie chemat când nu vrem să cheltuim bani din deviz sau când nimeni nu vrea să încerce marea cu degetul sau când am uitat că trebuie să facă cineva şi emisiunea cu pricina. Scuze pentru invectivele folosite, erau doar citate din managerii în viaţă şi în funcţie ", a scris atunci Leonard Miron pe blogul său. 

Citește și: