38338 vizualizări 26 feb 2013

Realizatorul şi prezentatorul TV Leonard Miron a plecat din Televiziunea Română, nemulţumit că a început o anchetă internă împotriva sa. Motivul: la examenul de evaluare a angajaţilor din TVR, Miron a obţinut o notă mult mai mare după contestaţii (88,50 puncte) decât iniţial (61,38 puncte), aceasta fiind cea mai mare creştere din rândul vedetelor.

------------------------------------------------------------------------------

PLUS: "Poţi să plângi, Simona, la cât de bine eşti plătită!" Simona Gherghe, ATACATĂ dur după ULTIMA GAFĂ pe care a făcut-o

------------------------------------------------------------------------------

Totuşi, judecând după declaraţiile postate pe blogul său, Leonard Miron pare deranjat şi de modul în care colegii îl tratează şi îl etichetează pentru orientarea sa sexuală. "De ce plec? Pentru că m-am săturat să mă justific de ceea ce fac în pat în faţa unei adunături de falşi juraţi cu paşapoarte europene, dar mentalitate de gulag. Ei da, şi ce dacă iubesc cu aceeaşi pasiune de mai bine de zece ani acelaşi bărbat? Nu pot schimba modelul unei vedete din TVR care-şi schimbă soţii la fel de des ca şi simpatiile politice, nu e genul meu... şi nici treaba mea. Fiecare cu ce-i al lui... eu sunt fericit cu ce am", a scris Leonard Miron pe blog.

"Cred că ar fi cazul să nu uite că 'poponarul' vorbeşte vreo patru limbi străine, că 'homalăul' are un masterat, un doctorat şi vreo trei diplome prin buzunare, că 'pidosnicul' chiar ştie să lucreze într-o echipă de televiziune şi să facă performanţă. Inexplicabil, precum piramidele sau unele cazuri sociale de la evaluare, este faptul că 'bulangiul' este bun să fie chemat când nu vrem să cheltuim bani din deviz sau când nimeni nu vrea să încerce marea cu degetul sau când am uitat că trebuie să facă cineva şi emisiunea cu pricina. Scuze pentru invectivele folosite, erau doar citate din managerii în viaţă şi în funcţie", a mai scris Leonard Miron.

În final, realizatorul TV scrie că "e o etapă normală, dureroasă, dar obişnuită, nu e un capăt de ţară". "Evident că în Dreptul Muncii nu este nicăieri menţionată noţiunea de demisie forţată. Suntem în România, nu în Marea Britanie, mi-ar spune cineva. Şi evident că s-ar putea crea un precedent. Mai greu, dar nu imposibil", conchide Miron.

Citește și: