Razvan Tupa
6405 vizualizări 5 feb 2019

Liam Neeson, celebru pentru rolul din seria de acţiune ”Taken”, în care rosteşte celebra ameninţare ”O să te caut, o să te găsesc... şi o să te ucid”, şi-a luat rolul în serios.

Actorul a recunoscut recent că a existat o vreme în care bântuia pe străzi înarmat cu o bâtă, aşteptând să omoare pe cineva, ca să răzbune trauma unei persoane la care ţinea foarte mult.

Liam Neeson a povestit toate acestea presei într-o întâlnire dedicată noului său film, ”Cold Pursuit”. Actorul recunoaşte că acum îi este ruşine de comportamentul său din trecut. Tot ce ştia despre agresorul prietenei sale era că e o persoană de culoare.

”Am bătut în sus şi în jos străzile cu o bâtă, în speranţa că o să se ia de mine cineva. Îmi e ruşine să spun, am făcut asta vreme de o săptămână, în speranţa că «un nenorocit de negru» o să iasă dintr-o cârciumă şi o să se ia de mine, ştii? Ca să am de ce să-l omor,” a povestit actorul. ”Înţeleg nevoia de răzbunare, dar nu duce decât la şi mai multă răzbunare, la şi mai multe crime, şi mai multe crime”.

 

Actorul nord-irlandez Liam Neeson, nominalizat la Oscar pentru rolul din "Lista lui Schindler", s-a remarcat şi în alte filme precum "Pur şi simplu dragoste/ Love Actually", "Batman - Începuturi", trilogia "Taken", trilogia "Cronicile din Narnia", dar şi în alte pelicule mai recente precum "3 zile de coşmar", "Echipa de şoc", "Înfruntarea titanilor", "The Grey: La limita supravieţuirii" şi "The Dark Knight Rises". Artistul şi-a pierdut soţia, pe actriţa Natasha Richardson în 2009, în urma unui accident la schi. Cei doi erau căsătoriţi de 15 ani.

Filmul ”Cold Pursuit”, în care interpretează rolul unui tată care se răzbună, este adaptarea unei producţii norvegiene va fi lansat în România pe 22 februarie.

 

Citește și: