Silviu Bănilă
10538 vizualizări 24 apr 2019

Fostul cântăreţ de top a fost filmat în timp ce poliţiştii îi pun cătuşele, reclamând faptul că acestea „sunt prea strânse” şi „îl taie până la os”.

Într-un scurt clip video, intitulat, „Me Arrested”, publicat pe YouTube, Harvey spune că a ajuns în custodia poliţiei în urma unei „comunicări deficitare”.

Clipul bizar ar fi fost realizat în timpul arestului cântăreţului din 21 martie, petrecut chiar în faţa casei sale din Londra, scrie thesun.co.uk.

Artistul a fost spitalizat după ce a ameninţat că îşi va provoca răni, într-o transmisiune live pe reţelele de socializare.

Un prieten al cântăreţului  filmat scena arestului din faţa reşedinţei din Walthamstow.

„Cătuşele astea sunt strânse prea tare”, spune Harvey în filmare. „Mă taie până la os, ambele cătuşe. Mă rănesc”.

Poliţia a ajuns la casa artistului, temându-se pentru siguranţa lui şi l-au ameninţat că-l vor electrocuta cu taserul din dotare, în urma unui scandal-monstru.După evaluarea psihiatrică de la spital, Brian a ajuns în custodia poliţiei. În cadrul mai multor filmuleţe, care au fost şterse între timp, starul a vorbit despre greutăţile fiananciare, guvern şi faptul că trăieşte din ajutor social.

Harvey, în vârstă de 44 de ani, nu a fost rănit în timpul scandalului. Luna trecută, după mediatizarea cazului său, fosta iubită Danniella Westbrook, a declarat: „Brian este un om foarte bun şi sper să primească ajutorul binemeritat”.

Harvey a devenit celebru în 1991, alături de trupa de băieţi East 17 - redenumită mai târziu E-17.

Grupul a vândut milioane de albume şi a ajuns în top 10, inclusiv în cel de Crăciun din 1994, cu hitul nemuritor Stay Another Day.

În 1997, Brian Harvey a fost dat afară din trupă, după ce ar fi justificat în mod bizar consumul de ecstasy, în contextul decesului Lehei Betts, o tânără de 18 ani.

În 2001, Harvey a suferit răni grave la cap, în urma unei altercaţii într-un club de noapte.

Harvey a apărut în 2004 în emisiunea „Sunt o celebritate”, dar s-a certat cu o altă concurentă, Janet Street-Porter.

În 2005, Harvey a fost la un pas de moarte, după ce a căzut sub roţile propriului său Mercedes.

Acesta a susţinut că nu a dorit să se sinucidă, ci mai degrabă a căzut din maşină în timp ce încerca să dea cu spatele, moment în care mâncarea consumată anterior l-a făcut să vomite.

Harvey a spus că a deschis uşa maşinii pentru a vomita, dar a căzut sub ea, în timp ce era în mişcare.

Brian şi-a distrus pelvisul, coastele şi un plămân, dar a supravieţuit, considerându-se chiar norocos.

În 2015, Brian a înregistrat un cântec bizar, despre incidentul din 2005, cu versuri precum: „Cartofi Janet, brânză şi de toate. Nu vreau să mor”.

În 2018, Harvey a declarat, într-o filmare, că nu a mai ieşit din casă de câţiva ani.

„Am fost prizonier în propria casă, timp de cinci ani. Am fost prins în casa mea, ca un deţinut, după ce am vândut 22 milioane de discuri. Nu am greşit nimănui. Am ales să nu mă implic”, a spus Harvey.

Citește și: