Florin Badescu
535 vizualizări 7 nov 2011

Actriţa americană Lindsay Lohan a fost eliberată după ce a efectuat doar patru ore şi jumătate, în închisoarea Century Regional Detention Facility din oraşul californian Lynwood, din condamnarea de 30 de zile de închisoare pe care o primise la începutul lunii noiembrie, informează femalefirst.co.uk.

Actriţa în vârstă de 25 de ani s-a prezentat la Century Regional Detention Facility din Lynwood duminică, la ora locală 20.48, dar, din cauza faptului că închisoarea este supraaglomerată, ea a fost eliberată luni, la ora 01.30.

Lindsay Lohan a fost condamnată, săptămâna trecută, la 30 de închisoare, după ce a recunoscut în instanţă că încălcase termenii eliberării condiţionate, lipsind de la centrul social unde trebuia să lucreze.

Pe 19 octombrie, justiţia americană revocase ordinul de plasare în libertate condiţionată emis pe numele starletei americane, acuzată că a încălcat în repetate rânduri condiţiile acestui regim. Actriţa fusese eliberată după doar câteva ore, după plata unei cauţiuni de 100.000 de dolari.

Judecătoarea Tribunalului din Los Angeles, Stephanie Sautner, a condamnat-o pe Lohan şi la 53 de zile de muncă în folosul comunităţii, la morga din comitatul în care locuieşte. De asemenea, Lohan trebuie să participe la şedinţe de psihoterapie, până pe 29 martie 2012.

Dacă artista americană va respecta toate deciziile judecătoarei Sautner, regimul de eliberare condiţionată va fi anulat, iar sentinţa va fi suspendată pe termen nedefinit.

Dacă nu le va respecta, Lindsay Lohan trebuie să petreacă în închisoare alte 270 de zile.

În mai, Lindsay Lohan fusese condamnată iniţial la 480 de ore de muncă în folosul comunităţii şi la 120 de zile de închisoare pentru furtul unui colier evaluat la 2.500 de dolari. Actriţa şi-a efectuat pedeapsa acceptând să trăiască în regim de arest la domiciliu, în urma unei înţelegeri cu procuratura americană.

Această condamnare era deja rezultatul unei alte violări a regimului de libertate condiţionată, actriţa fiind condamnată anterior pentru conducerea unui vehicul în stare de ebrietate şi pentru posesie de stupefiante.

Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând un moment de vârf în 2003 - 2004, când a jucat în filmele "Vinerea trăznită/ Freaky Friday" şi "Fete rele/ Mean Girls".

Citește și: