Florin Jinga
12739 vizualizări 12 sep 2018

Fiica Madonnei, Lourdes Leon, a făcut furori după ce a defilat pentru Gypsy Sport, o linie de modă pentru femei şi bărbaţi, la Săptămâna de modă de la New York, informează New York Post.

Lourdes a fost îmbrăcată cu un body transparent, iar în partea de jos o pereche de blugi rupţi, care aveau talia joasă şi îi lăsau la vedere chiloţii negri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#runway

A post shared by Lourdes Leon (@lourdesleon_official) on

Sep 11, 2018 at 11:47pm PDT

Nu este singura dată când tânăra stârneşte controverse. Lourdes a apărut anul acesta în noua campanie publicitară Converse X Made care a stârnit vâlvă pe reţelele de socializare, dar nu pentru linia de produse pe care o promovează, ci pentru faptul că aceasta a ales să pozeze cu braţele în aer, lăsând să se vadă axilele neepilate.

Gypsy Sport a fost înfiinţată de către Rio Uribe, un localnic din Los Angeles, în anul 2012. Uribe a început să lucreze în magazia de la Balenciaga şi, în cele din urmă, a lucrat pentru promovarea brandului de lux.

Uribe a prezentat pentru prima dată linia extravagantă la săptămâna modei, în 2014 şi a câştigat un premiu Vogue Fashion în 2015, i-a adus 300.000 de dolari pentru a îl ajuta să-şi extindă brandul.

Celebrităţi, inclusiv Christina Aguilera şi Cardi B, i-au purtat ţinutele îndrăzneţe.

Lourdes Leon este cel mai mare dintre cei doi copii biologici ai Madonnei - care mai are patru copii adoptaţi din Malawi -, iar tatăl ei este Carlos Leon, un instructor de fitness cu care cântăreaţa a avut o relaţie între anii 1995 şi 1997.

Foto: Hepta

Citește și: