Silviu Bănilă
1755 vizualizări 8 aug 2019

Marcel Toader avea datorii mari, scrie click.ro. Afaceristul locuia într-un apartament din Capitală, cu restanţe de 10.000 de euro la întreţinere, fiind executat silit.

Mai mult, Toader ar fi datorat 135.000 euro la Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale.

Pentru recuperarea acestor datorii, casa lui Toader va fi scoasă la licitaţie.

„Marcel Toader a locuit în apartamentul din str. Ion Brezoianu până în ultima clipă a vieţii lui. Nu l-a dat nimeni afară. Urmează ca apartamentul să fie vândut cu 139.000 de euro, dintre care 135.000 de euro ajung la DGITL, iar pentru întreţinere ce mai rămâne. Dacă nu se va vinde, se scade 10% din preţ, dar cea mai mare parte se duce către stat şi ce mai rămâne, ajunge la noi, chiar dacă nu acoperă datoriile. Aşa e legea! Fiul lui Marcel Toader nu moşteneşte nimic din acest imobil. Dacă preia acţiunile firmei lui Marcel Toader, preia totodată şi datoriile acesteia. Şi nu va rămâne cu nimic. Mai bine lasă situaţia aşa cum este. Nu se mai poate face nimic”, – a declarat, pentru sursa citată, Sorin Stan, administratorul blocului în care a stat Toader.

Fiul afaceristului, Maximilian, va prelua ce a mai rămas din business-ul tatălui său, după cum a confirmat pentru WOWbiz.ro. “Da, ii voi prelua afacerea. Da, am învăţat de la el despre piscine şi voi continua afacerea asa cum şi-ar fi dorit şi tata. E greu acum, dar ma voi descurca”.

Citește și: