2510 vizualizări 22 iul 2019

Cuplul, cu 30 de ani diferenţă de vârste între ei, mărturiseşte că de multe ori Bruce este confundat cu tatăl tinerei.

Aceasta povesteşte că de multe ori, în restaurante, i se oferă meniul pentru copii, lumea presupunând că a fost scoasă la masă de către tatăl ei.

Însă Chelsea mărturiseşte că nu a mai fost niciodată în viaţa ei la fel de fericită aşa cum este în relaţia cu Bruce.

Totuşi, oamenii îi confundă în continuare iar uneori tinerei i se spune că este foarte drăguţ din partea ei să iasă cu bunicul ei în oraş.

Aceştia s-au întâlnit într-o cafenea în 2017 când Bruce i-a recomandat femeii un sortiment de cafea iar  aceştia declară că de atunci sunt inseparabili.

„Nu ne pasă despre ce crede lumea - mă simt cea mai norocoasă fată din lume pentru că l-am întâlnit pe Bruce într-o cafenea obişnuită”, a explicat Chelsea.

Cei doi au devenit oficial soţ şi soţie la 8 luni după cea de-a 21-a aniversare a tinerei, relatează Daily Mail.

„Băieţii de vârsta mea mi se par atât de imaturi şi cu Bruce a fost uşor, amândoi suntem pasionaţi de maşini şi ne place să călătorim şi iubim animalele”, a continuat aceasta.

„Majoritatea bărbaţilor de vârsta mea încă lucrează şi se pensionează când mai îmbătrânesc, niciodată nu mi-am dorit să trăiesc aşa. Chiar şi prietenii mei au în jur de 30 de ani, bărbaţii de vârsta mea sunt plictisitori - eu şi Chelsea iubim aventura şi călătoriile”, a declarat Bruce. Acesta este convins că toate comentariile răutăcioase la adresa lor sunt cauzate de gelozia celorlalţi oameni.

Foto: Chelsea Maynard / Facebook 

 

 

Citește și: