Laura Cojocaru
4705 vizualizări 16 aug 2018

Macanache a fost surprins miercuri noaptea, în jurul orelor 00:00 de Poliţia Capitalei, în timp ce lipea ilegal afişe care promovau noul său album, ”Moft”. Rapper-ul şi-a petrecut mai bine de o oră într-un birou al sediului Poliţiei Locale, aşteptând verdictul autorităţilor.

În tot acel timp, Macanache îşi-a informa prietenii de pe Instagram, despre situaţia în care se afla şi despre motivul pentru care a fost reţinut. Macanache a postat câteva înregistrări, ironizându-l pe poliţistul care a fost nevoit să-şi sune un coleg pentru a-l întreba despre actul normativ care i-ar fi permis să-l amendeze pe rapper. ”Nici nu ştie legea”, a scris Bogdan Dinescu într-o înregistrare în care poliţistul răsfoia mai multe documente. A urmat apoi o serie de alte filmuleţe postate pe InstaStory, în care poliţistul încerca să desluşească motivul amenzii.

Rapper-ul a adăugat şi câteva înregistrări în care, aflat în secţia de poliţie, îşi exprima regretul că nu a sunat-o pe sora lui să-i ureze ”La mulţi ani” şi îngrijorarea că nu va mai găsi deschis la fast-food. După ce a fost amendat cu 1.000 de lei, rapper-ul a plecat să filmeze locul în care lipise afişele, declarând: ”Trebuie să lipim afişe!”. Macanache a vorbit în filmuleţ şi despre primarul general al Bucureştiului, Gabriela Firea, căreia i-a cerut să amenajeze locuri speciale pentru afişele publicitare.

Macanache îşi va lansa în luna septembrie cel de-al patrulea album solo din carieră.

 

Foto: Instagram/Macanache

 

Citește și: