Ionela SAMOILĂ
8003 vizualizări 2 aug 2012

 

Reprezentanţii lui Macaulay Culkin au dezminţit informaţiile apărute în National Enquirer, potrivit cărora actorul din “Singur acasă” consumă droguri în valoare de 6.000 de dolari pe lună, scrie Daily Mail.

Tabloidul american scria, pe 1 august, că starul de 31 de ani obişnuieşte să-şi injecteze heroină şi că este dependent oxicodonă, un analgezic extrem de puternic.

Mai mult, publicaţia scrie că fostul copil minune al Americii şi-ar fi transformat apartamentul din Manhattan într-o vizuină unde se droghează de unul singur sau cu prietenii.

În replică la informaţiile publicate de tabloidul american, impresarul actorului, Michelle Bega, a declarat: “Relatarea din National Enquirer, potrivit căreia Macaulay Culkin este dependent de heroină şi alte halucinogene, nu este doar total nefondată, ci neadevărată şi ridicolă”.

Potrivit National Enquirer, actorul din “Singur acasă” s-ar fi refugiat în substanţele interzise în ultimul an, de când s-a despărţit de Mila Kunis. Sursa citată de tabloid, “un apropiat al actorului”, susţine că acesta era să moară în urma unei supradoze, la sfârşitul anului trecut.

Citește și: