16 vizualizări 6 oct 2008

Şi-au frecat mâinile a satis­facţie, văzând că dispare din de­corul OTV, tot felul de rău­voitori. Bucu­ria josnică le-a fost spul­berată de curând, când duduia brunetă şi-a fâlfâit pletele prin cadrul Euforia TV. Postul cu pricina a ajuns la al treilea sezon Inelul cu diamant, show-ul în care câte un june înstărit îşi caută, de ochii lumii şi ratingul aferent, jumătatea. El pune la bătaie una bucată bijuterie, iar zece pretendente se întrec în aptitudini şi chiloţi cu dantelă, pentru a-l cuceri iremediabil.

În proaspăt inauguratul se­zon, duminică seară, printre can­didate şi-a făcut loc „Magda lu’ Tolea”. Renăscută din cenuşa propriei umilinţe otv-iste, juna şi-a mai ostoit amarul divorţului în desfăşurare defilând în desuuri prin faţa cameramanilor, lăsându-se măsurată (la propriu) de Făt Frumos-ul cât se poate de milionar şi judecată de ochiul vigilent al unui juriu.

S-a supus unei probe în care trebuia să potolească o hoardă explozivă de ţânci şi şi-a nevrozat contracandidatele. „Dar ea e directă şi cine o place o place şi-aşa”. Dacă n-are inspiraţia s-o placă acum, o va mai vedea, iar şi iar, în tot felul de încercări, musai televizate. Până se va lămuri că altă şansă n-are. Pe Magda o placi, că altfel dai de dracu’. (D.P.)

Citește și: