4567 vizualizări 27 ian 2013

Un cuplu din Marea Britanie a demisionat de ruşine după ce o conversaţie privată, pe e-mail, despre viaţa lor sexuală a ajuns, din greşeală, la toţi colegii de serviciu, scrie The Daily Mail.

Cei doi lucrau la o companie din industria petrolului. Melanie Anderson ocupa funcţia de recepţioneră. Femeia a vrut să le trimită colegilor un e-mail colectiv pentru a-i anunţa că a venit maşina cu mâncare, însă în loc să compună un mesaj nou a înaintat o conversaţie pe care o avusese cu logodnicul său despre viaţa lor sexuală.


PLUS: Ce se vede în partea stângă a acestei fotografii?! MĂREŞTE IMAGINEA să vezi de ce tot Internetul a luat foc

PLUS: Cine-l aşteaptă azi pe Ghiţă la portiţă? CUM ARATĂ AZI CLEOPATRA STRATAN, fetiţa-fenomen de altădată

PLUS: ALERTĂ! Scânteia care detonează BOMBA în EUROPA: cea mai nouă naţiune de pe continent ŞI-A SCRIS DECLARAŢIA DE INDEPENDENŢĂ!


"Chiar dacă a fost vorba despre o greşeală prostească, nu au făcut nimic rău intenţionat sau ilegal. Prin urmare nu au fost luate niciun fel de măsuri disciplinare", a precizat Bruce Webster, director de resurse umane la compania la care erau angajaţi cei doi.

"Din păcate, au ales să demisioneze", a precizat Webster care a adăugat că s-au luat măsuri pentru a se evita astfel de greşeli pe viitor.

Email-ul a ajuns la cei 89 de angajaţi ai companiei, iar ulterior s-a viralizat pe reţelele de socializare. Mesajele se refereau la o partidă de sex.

Sursă: The Daily Mail

Citește și: