Laura Cojocaru
283 vizualizări 19 apr 2019

Summer Grant, o femeie din Statele Unite are două fiice: una în clasa a doua, iar cealaltă în clasa a patra. Recent femeia a fost anunţată că cele două fete nu mai sunt binevenite în şcoala privată creştină din Ohio, scrie Wkyc.com

Mama a povestit că nu a fost avertizată de exmatriculare. Fetele mai aveau de parcurs aproximativ o lună din acest an şcolar, iar administraţia a primit deja taxa pentru şcolarizare a fetelor. Dacă mama îşi va înscrie fetele la o şcoală de stat, va pierde banii pe care i-a investit în taxa şcolii private.

Pastorul le-a anunţat pe cele două fete că sunt exmatricuate din şcoala creştină, chiar în ziua în care a realizat actele pentru acest demers.

După aflarea veştii, mama a purtat o discuţie cu pastorul responsabil de exmatricularea fetelor.

„Pastorul Wilson a spus că au fost multe motive pentru care le-a exmatriculat, iar cel mai important a fost că nu eram căsătorită şi copiii mei aveau taţi diferiti", a spus Grant la Granit.

Grant a înregistrat, parţial, conversaţia cu pastorul Wilson. În înregistrare, Wilson o informează pe femeie că a încălcat regula şcolii prin faptul că are copii cu taţi diferiţi şi trăieşte cu un bărbat fără a fi căsătorită. „Există zece porunci şi comiterea adulterului este un păcat", spune pastorul Wilson.

Femeia declară că fetele ei nu merg acum la şcoală: „Ca bun creştin nu ar trebui să judeci şi mai ales nu ai dreptul să iei dreptul la educaţie unor copii”, spune mama despre pastroul care i-a exmatriculat fetele.

Foto: Wkyc.com

 

Citește și: