Florin Badescu - Mediafax
73 vizualizări 22 dec 2013

Cântăreaţa Mariah Carey va susţine un concert romantic pentru un cuplu de îndrăgostiţi, de Sfântul Valentin (14 februarie 2014), iar întâlnirea cu vedeta americană va fi scoasă la licitaţie, pe platforma Prizeo, cu scopul de a strânge fonduri pentru un spital de copii din Memphis.

Potrivit contactmusic.com, artista americană, în vârstă de 42 de ani, care a fost criticată recent pentru că a cântat pentru dictatorul angolez Jose Eduardo dos Santos de la care a primit un onorariu de 1 milion de dolari, va scoate la licitaţie un concert privat, pe care îl va susţine în reşedinţa ei din New York. Concertul va fi difuzat pe platforma Prizeo pentru a strânge fonduri pentru St. Jude Children's Research Hospital din oraşul Memphis (statul Tennessee).

Mariah Carey a publicat, totodată, o scrisoare pe această platformă online caritabilă.

"Ştiţi cu toţii că aceasta este perioada mea preferată din întregul an şi am decis să ofer lumii ceva înapoi şi să strâng bani pentru incredibila echipă de medici de la St. Jude Children's Research Hospital - este o cauză foarte apropiată sufletului meu de mamă", a spus cântăreaţa.

"În schimbul unei mici donaţii, veţi participa la o loterie şi veţi avea şansa de a câştiga o călătorie la New York (vă voi aduce cu avionul, pe cheltuiala mea, oriunde aţi fi în lume) şi de a vizita locuinţa mea, unde voi susţine, pentru câştigător şi pentru persoana pe care acesta o iubeşte un concert privat chiar de Sfântul Valentin", a adăugat Mariah Carey.

Totodată, artista americană a dezvăluit faptul că în acest an va petrece un Crăciun liniştit în familie, alături de soţul ei, Nick Cannon, şi de gemenii în vârstă de doi ani ai cuplului -Moroccan şi Monroe -, în staţiunea montană Aspen din statul Colorado.

Mariah Carey, câştigătoare a cinci premii Grammy, a cunoscut succesul în anii '90, prin lansarea unui album care îi poartă numele. Potrivit revistei Billboard, Mariah a fost cea mai de succes cântăreaţă în Statele Unite ale Americii în anii '90, iar albumele ei s-au vândut în peste 200 de milioane de copii. Popularitatea sa a intrat în declin începând cu anii 2000, când a rupt legătura cu casa de discuri Columbia Records.

Artista, considerată una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, a revenit pe scena muzicii pop în 2005, cu albumul "The Emancipation of Mimi", care a avut un imens succes. Albumul ei "E=MC2", lansat în aprilie 2008, s-a vândut în peste 1,3 milioane de copii doar în Statele Unite şi i-a oferit artistei americane şansa de a avea cel de-al 18-lea single No.1 în Billboard Hot 100, datorită piesei "Touch My Body". Cu această piesă, Mariah Carey l-a egalat pe Elvis Presley şi a urcat pe a doua poziţie în clasamentul artiştilor cu cele mai multe piese devenite No.1 în Billboard Hot 100, în ultimele decade. Prima poziţie a acestui clasament este ocupată de trupa The Beatles, care a avut 20 de piese devenite No.1.

Citește și: