Florin Badescu
782 vizualizări 28 oct 2011

Rockerul Marilyn Manson ocupă prima poziţie pe o listă a celor mai înspăimântătoare vedete, potrivit unui sondaj ale cărui rezultate au fost anunţate, joi, în Statele Unite, informează Mediafax, care citează Reuters.

Sondajul a fost realizat de compania E-Poll Market Research cu ocazia sărbătorii de Halloween, celebrată în Statele Unite ale Americii pe 31 octombrie.

Marilyn Manson, celebru pentru machiajul strident şi costumele sale fanteziste de inspiraţie gotică, s-a clasat pe primul loc, cu 69% din totalul voturilor exprimate, şi a fost urmat de Casey Anthony, o mamă din Florida, achitată în luna iulie în procesul ce i-a fost intentat după ce şi-a ucis copilul. Casey Anthony, în vârstă de 25 de ani, a fost votată de 57% dintre participanţi.

Potrivit Reuters, fascinaţia Americii pentru crimă şi violenţă este mai mult decât evidentă, deoarece locul al treilea a revenit fostului jucător de fotbal american O.J. Simpson, achitat în urma unui proces intens mediatizat, în care a fost acuzat că şi-a ucis fosta soţie, în 1995. O.J. Simpson a primit 56% din totalul voturilor exprimate.

Pe locul al patrulea s-a clasat Spencer Pratt, starul reality show-ului "The Hills", cu 49% din voturi, iar locul al cincilea a fost ocupat de Nadya Suleman, supranumită "Octomom", după ce a născut octupleţi în 2009, care a primit 41% din totalul voturilor.

Actorul Charlie Sheen, fostul star din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate", care a ţinut prima pagină a ziarelor americane din cauza scandalurilor din viaţa personală, dar şi a atacurilor pe care acesta le-a lansat la adresa producătorilor acestui show TV, a primit 34% din totalul voturilor şi ocupă poziţia a şasea, la egalitate cu Eliot Spitzer, fostul guvernator al statului New York, implicat într-un scandal uriaş, după relaţia sa cu o prostituată, în 2008.

Poziţia a opta a fost ocupată, la egalitate, de regizorii Woody Allen şi Tim Burton, cu 31% din voturile exprimate. Woody Allen, în ciuda unor articole de presă apreciative în ultimii ani, a rămas în memoria publicului graţie scandalului din 1977, când s-a căsătorit cu Soon-Yi Previn, fiica adoptivă a fostei lui soţii Mia Farrow, cu 33 de ani mai tânără decât el.

Pe locul al 10-lea s-a clasat Jesse James, fostul soţ al actriţei Sandra Bullock, care a totalizat 30% din voturile exprimate.

Sondajul a fost realizat pe 1.100 de persoane, care au acordat vedetelor note de la 1 la 100.

Citește și: