111669 vizualizări 13 sep 2015

O femeie din Seattle a ajuns la urgenţă după ce timp a avut orgasm mai bine de trei ore. Liz a devenit cunoscută după ce a povestit în cadrul unei emisiunii TV că a ajuns la spital după o partidă de sex cu iubitul ei, Eric.

Aceasta susţine că după două ore de orgasm a decis să meargă la urgenţă, pentru că nu înţelegea ce se întâmpla cu organismul ei şi nu ştia cum să controleze senzaţia de plăcere. Ajunsă la spital, medicii au crezut că femeia este în travaliu. În cele din urmă momentele de plăcere sexuală au trecut dup trei ore.

 

Liz a mărturisit, în cadrul emisiunii  „O partidă de sex m-a trimis la urgenţă”, că înainte de a ajunge la spital a încercat să îşi potolească singură senzaţia de plăcere. „Am început să sar, dar am văzut că nu a avut niciun rezultat. Am început să beau nişte vin, în speranţa că voi mai avea orgasm, dar nici asta nu a funcţionat. Am făcut tot ce am crezut eu că mă va ajuta”, a mărturisit femeia.

Femeia a povestit că după incidentul cu spitalul, a ajuns să aibă până la 12 orgasme în fiecare zi. "În timp ce am orgasm pot să fac orice: să mă uit la televizor, să merg pe strada. Orgasmul aparea din senin. Am fost la numeroşi doctori. Primele cinci minute erau plăcute, după aia totul devenea un coşmar", spune Liz.

Într-un final, doctorii au descoperit că femeia era bipolară, iar diagnosticul de depresie pus anterior a fost greşit, aceasta fiind tratată cu antidepresive, medicamente care i-au înrăutăţit starea de sănătate.

Doctorii au explicat că pastilele împotriva depresiei, pe fondul sindromului orgasmelor multiple, poate accentua aceasta boală.  

Citește și: