Silviu Bănilă
471 vizualizări 22 apr 2019

Femeia nu s-a lăsat intimidată şi a urmărit maşina, pentru a o recupera, scrie eu.clarionledger.com.

Penny Ivey Thompson a publicat pe Facebook experienţa neobişnuită, după ce şi-a dus camioneta la service-ul auto Mac Haik din Flowood. Joi după-amiaza, postarea ei a devenit virală, fiind distribuită de 4.400 de ori.

Thompson a spus că şi-a cumpărat o camionetă Dodge, pe care a poreclit-o „Big Bertha” şi a dus-o la un atelier pentru revizie.

Potrivit postării de pe Facebook, Thompson s-a deplasat ulterior pe autostrada Lakeland Drive, când a văzut propria maşină în trafic, condusă de angajatul service-ului. Iniţial, şoferiţa a crezut că Dodge-ul a fost scos la un test de rutină, dar s-a îngrijorat când a sesizat că, de fapt, şoferul respectiv urmărea o altă maşină.

A distribuit totul pe Facebook şi, mai mult, a sunat la atelier, pentru a întreba unde este maşina ei. Răspunsul nu a mulţumit-o şi a făcut o mişcare ca-n filme: cu o cheie de rezervă, femeia şi-a recuperat maşina şi l-a lăsat pe mecanic pieton în parcare.

Thompson a revenit la service-ul auto, unde s-a certat cu personalul. Cineva s-a oferit să-i repare gratuit maşina, condiţia fiind să nu divulge totul pe reţelele de socializare.

Evident că femeia nu a ascultat: „Să nu vă puneţi cu familia mea, animalele mele, banii mei sau maşina mea. Nimeni n-o conduce pe Big Bertha mai bine ca mine. Nimeni”, a avertizat şoferiţa nervoasă.

Managerul atelierului a declarat că va lua măsuri pentru îndreptarea situaţiei nedorite.

foto: Pixabay

Citește și: