Ana Obretin - Mediafax
371 vizualizări 8 aug 2018

Un reprezentant al actorului a declarat pentru TMZ că Perry "apreciază grija pentru sănătatea sa", dar a cerut să-i fie respectată intimitatea pe parcursul recuperării.

Ruptura de intestin are loc când se formează o gaură în stomac, intestin gros sau în intestin subţire. Cauzele unei perforaţii gastro-intestinale sunt diverse, de la apendicită la diverticulită, rană provocată de cuţit ori de glonţ, iar, dacă nu este imediat tratată, poate provoca decesul.

În trecut, Perry a făcut publice problemele sale legate de dependenţa de alcool şi Vicodin, un medicament analgezic. Matthew Perry a fost internat de mai multe ori într-o clinică de dezintoxicare în 1997, 2001 şi 2011. În 2015, a făcut chiar reclamă pentru Phoenix House, o clinică de dezintoxicare din California. El a declarat pentru ABC News: "Cel mai adesea luam alcool şi opiacee. Cred că m-am ascuns destul de bine, dar până la urmă oamenii şi-au dat seama".  

Recent, Perry, în vârstă de 48 de ani a scris o piesă de teatru, "The End of Longing", despre care a declarat pentru Entertainment Tonight că prezintă lupta sa cu dependenţa.

Serialul "Prietenii tăi/ Friends", în care Perry a jucat alături de Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer şi Matt LeBlanc, este un sitcom american creat de David Crane şi Martha Kauffman, care a fost difuzat de postul NBC timp de 10 sezoane, între 22 septembrie 1994 şi 6 mai 2004. Sitcomul prezintă aventurile amuzante ale membrilor unui grup de prieteni din Manhattan şi a fost o rampă de lansare pentru cei şase actori din distribuţia sa.

 

Citește și: