Mădălina CHIŢU
3514 vizualizări 17 iul 2014

Tessa s-a născut cu o boală atât de rară încât în literatura de specialitate au mai fost semnalate doar 47 de cazuri, notează Huffigton Post. Copilul a venit pe lume fără nas şi cu probleme de vedere.

Părinţii au fost avertizaţi încă din timpul sarcinii că micuţa, acum în vârstă de 18 luni, se va confrunta cu o serie de afecţiuni, dar aceştia au refuzat să le urmeze sfatul, şi anume acela de a o avorta.

Tessa nu simte niciun miros, fiind, în rest, ca orice alt copil: poate strănuta, tuşi sau răci. "Pentru noi, ea este perfectă şi aşa, dar trebuie să facem astfel încât să aibă o viata cât mai normală", a declarat mama micuţei.

Faptul că trebuie să o ajute pe Tessa să ducă o viaţă normală nu reprezintă cea mai mare problemă cu care se confruntă părinţii ei, ci lipsa de informaţii despre boala de care suferă fetiţa.

Cu toate astea, ei luptă pentru a-i reda Tessei şansa la o viaţă normală. Astfel, aceştia au iniţiat o campanie de strângere de fonduri. Până în prezent, au reuşit să strângă 1.000 de dolari.

Deşi este încă mică, părinţii spun că fiica lor este complexată de faptul că nu are nas. Din fericire, Tessa urmează să primească la sfârşitul acestui an o proteza nazală, care va rezolva problema estetică.

Citește și: