323 vizualizări 15 mai 2018

Potrivit informaţiilor apărute în presa din străinătate, Thomas Markle a ajuns la spital noaptea trecută, acuzând noi dureri la nivelul pieptului. În vârstă de 73 de ani, acesta a suferit un infarct în urmă cu şase zile. 

Thomas Markle a declarat pentru TMS că durerile au cost cauzate de stresul emoţional şi a menţionat-o în declaraţia sa şi pe fiica mai mare, Samantha Grant, acuzând că ideea angajării firmei de paparazzi a fost ideea ei. Markle ar fi angajat un paparazzo pentru a-l fotografia în timp ce stătea la calculator şi citea, pe internet, ultimele ştiri despre fiica lui şi prinţul Harry. 

Imediat după izbucnirea scandalului cu paparazzi, tatăl lui Meghan Markle a anunţat că nu va participa la evenimentul de sâmbătă. 

Veştile despre întoarcerea tatălui său în spital ar fi tulburat-o pe Meghan, după cum a declarat fratele ei vitreg, Thomas Markle Junior, pentru Mirror. 

De asemenea, un prieten apropiat al lui Meghan şi al prinţului Harry, a povestit că aceasta îşi doreşte ca tatăl ei să fie alături de ea în ziua cea mare şi că i-a transmis şi acestia rugămintea de a participa la nunta regală din 19 mai. 

Citește și: