16885 vizualizări 24 dec 2017

A început perioada sărbătorilor de iarnă, cea în care trimitem cele mai multe SMS-uri cu mesaje de Crăciun şi de ANUL NOU. O variantă de a ura sărbători fericite celor dragi este să trimitem MESAJE DE CRĂCIUN în versuri.

Exemple de MESAJE DE CRĂCIUN în versuri:

Pe la colţuri unii spun, că există Moş Crăciun / Ca i-ai scris şi c-o să vină / Să-ţi aducă în pumni lumină / Lângă brad şi lângă foc / Să-ţi aducă mult noroc!

Căţeluş cu păru' creţ / Să ai jeepu' în coteţ / Şi o vilă cu piscină / Andreea Marin ca vecină / O lopată pentru bani / La Anu' şi la Mulţi Ani!

Să va fie casa, casă / Cu bucate noi pe masă / Moş Crăciun cu sacul plin / Drumu’ în viaţă cât mai lin / Bogăţie câtă vreţi / Sănătate pentru toţi / Iar la anul care vine / Să vă fie şi mai bine

Oriunde te-ai afla / Moş Crăciun te va vizita / Şi-ţi va aduce ce-ţi doreşti / Un Crăciun ca în poveşti / Şi te rog nu-l refuza / Că vine din partea mea! 

Să ne-adune bun cu bun / Sfânta seară de Crăciun / Că-i mai Sfântă decât toate / La mulţi ani cu sănătate!

Sub cetina din brad, în casă / Un dar, o mica bucurie / Şi chiar de nu va fi să fie / Nu te întrista / Primeşte aceste gânduri / Ca dar din partea mea!

Ridică-ţi fruntea creştine / Astăzi către răsărit / Şi-n casă candela să ardă / Căci DOMNUL NOSTRU S-A NASCUT!

Moş Crăciun vine tiptil / Niciodată nu-l simţim / Dar de fiecare dată / Lasă-n fiecare poartă / Fericire şi iubire / Sănatate pe vecie. Crăciun Fericit şi un An Nou mai bun!

Bună ziua, eu sunt Moşu' / Cel cu nasu' un pic cam roşu / Şi-am venit prin telefon / Nu pe uşă sau pe horn / Cu urări de fericire / Sănatate şi iubire! Crăciun Fericit!

La mulţi ani cu sănătate / Să aveţi belşug, de toate / Bucurii şi nestemate / De-acum şi pe mai departe

Alte exemple de MESAJE DE CRĂCIUN cu care putem ura SĂRBĂTORI FERICITE celor dragi: 

Mesaje şi urări de Crăciun. Cele mai frumoase felicitări, urări şi mesaje pe care le poţi trimite de Crăciun 2017 

URĂRI DE CRĂCIUN 2017. Cele mai frumoase colinde, felicitări, mesaje de Crăciun 2017

Citește și: