Cântăreţul Ştefan Bănică Jr. a postat marţi un mesaj emoţionant pe pagina sa de Facebook. Artistul a reamintit tuturor că pe 25 iunie se împlinesc patru ani de la moartea Regelui Pop.

„Astăzi se împlinesc 4 ani de la dispariţia unui artist uriaş: Michael Jackson!”, a scris artistul. „Am văzut ambele lui concerte în România, din ’92 şi ’96. După atâţia ani, pentru mine concertul lui Michael din ’92 este şi acum incredibil”, a adăugat artistul.

Mesajul său a adunat peste 4.100 de Like-uri şi a fost redistribuit de peste 400 de ori.

De asemenea, aproape 200 de internauţi au comentat, arătându-şi atât admiraţia pentru celebrul cântăreţ american, cât şi faţă de gestul făcut de Ştefan Bănică Jr.

„Respect şi pentru tine... Eşti singurul până acum care şi-a amintit de un mare OM. A plecat prea devreme din păcate, mai erau multe de văzut”, a scris cineva.

„Îţi mulţumesc Ştefan Bănică pentru că anunţi lucruri cu adevărat importante, despre oameni care au făcut ceva, care ne-au marcat şi pe noi cu muzica lor, cu invenţiile lor”, a comentat un alt internaut.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, în 2009, în urma unei "intoxicaţii grave" cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Găsit vinovat de ucidere involuntară, doctorul a primit pedeapsa maximă în noiembrie 2011, fiind condamnat la patru ani de închisoare.

Citește și: