Mădălina CHIŢU
82693 vizualizări 8 mai 2015

Aela Cotabiţă, una dintre cele trei fiice ale cântăreţului Gabriel Cotabiţă, a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, la scurt timp după ce tatăl său a fost transportat în stare gravă la Spitalul Floreasca din Capitală.

”Vă mulţumim pentru gândurile bune pe care ni le trimiteţi şi pentru susţinerea pe care o simţim. Tata este pe mâini bune şi suntem alături de el întrutotul. Rugăm, însă presa să înţeleagă că acum nu vom da declaraţii de niciun fel şi să respecte această dorinţă în perioada următoare”, a spus aceasta.

Sursa foto: Pagina personală de Facebook a Aelei Cotabiţă

Gabriel Cotabiţă (59 de ani) a fost transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca, în această după-amiază, după ce un echipaj SMURD l-a găsit inconştient într-o cameră de hotel şi l-a resuscitat timp de 5-7 minute, a declarat pentru gândul dr. Bogdan Opriţa, purtător de cuvânt SMURD. Acesta a menţionat că starea lui Cotabiţă este în continuare foarte gravă, deşi este conştient.

În prezent acesta este internat la secţia de terapie intensivă. unde este intubat şi ventilat mecanic. Surse medicale au declarat pentru Mediafax că un angajat al hotelului l-a găsit pe cântăreţul Gabriel Cotabiţă (59 de ani) în stare de inconştienţă, acesta sunând la numărul de urgenţă 112 pentru a fi trimis un echipaj medical.

Gabriel Cotabiţă, care s-a născut pe 1 noiembrie 1955, la Craiova, este cântăreţ de muzică uşoară şi pop-rock, prezentator, producător muzical şi de televiziune. De asemenea, este solistul formaţiei VH2 şi a fost membru al cunoscutului grup rock Holograf, în anii 1980. Împreună cu Holograf a lansat, în anul 1984, albumul "Holograf 1".

Gabriel Cotabiţă a jucat în filmul muzical "În fiecare zi mi-e dor de tine", de Gheorghe Vitanidis, muzica fiind semnată de George Grigoriu şi Ionel Tudor. De asemenea, figurează pe coloana sonoră a peliculei "Rezervă la start", de Anghel Mora, muzica fiind compusă de Adrian Enescu.

De-a lungul carierei, Gabriel Cotabiţă a lansat mai multe albume, printre care "Formaţii rock 5" (cu formaţia Redivivus, album colectiv), "Holograf 1" (cu formaţia Holograf), "Noapte albastră", "Noi rămânem oameni", "Prima iubire şi ultima", "În fiecare zi mi-e dor de tine" (cu Marina Florea), "Prizoner", "Viaţa e un cazino", "Greatest Hits" (cu formaţia VH2), "Dacă n-ai iubi" (cu formaţia VH2), "Fărâme de tandreţe", "2" (cu formaţia VH2) şi "25 de ani de nopţi albastre - Best of Gabriel Cotabiţă".

Citește și: