Silviu Bănilă
909 vizualizări 21 iul 2019

Apelul bărbatului de origine sârbă a determinat joi evacuarea cursei Lufthansa LH1411 pe ruta Belgrad-Frankfurt, scrie metro.co.uk.

Toţi cei 130 de pasageri şi 5 membri ai echipajului au fost nevoiţi să evacueze aeronava, în timp ce forţele speciale au descins în interior, alături de câinii special antrenaţi pentru detectarea bombelor.

Individul, al cărui nume nu a fost divulgat, a întâlnit două însoţitoare de bord şi le-a invitat la cină, dar femeile l-au refuzat.

Acesta a mărturisit, sâmbătă, în faţa judecătorilor, că s-a îndrăgostit de una dintre femei şi - după ce nu a reuşit să o găsească la hotelul unde era cazată - s-a gândit la o metodă extremă, pentru a se asigura că aceasta rămâne în ţară.

Poliţia a reuşit să-l identifice pe bărbat şi l-a arestat o zi mai târziu.

Acesta este acuzat de tulburarea liniştii publice şi instaurarea de panică în rândul oamenilor. Joi, ministrul sârb de interne a prezentat un comunicat de presă în privinţa cazului menţionat, spunând că forţele de ordine investighează situaţia.

Din cauza acestei glume nesărate, pasagerii au înregistrat o întârziere de opt ore, unii dintre ei reuşind să găsească alte curse, pentru a nu aştepta decolarea aeronavei „cu bombă”.

Citește și: