Laura Cojocaru
282 vizualizări 12 sep 2019

Un purtător de cuvânt al şcolii poziţionate într-un mediu rural, a declarat că mai multe eleve veneau cu o cantitate foarte mare de machiaj pe faţă. Aşadar, conducerea şcolii a decis să impună o regulă prin care machiajul să fie interzis, potrivit Daily Mail.

Pentru că s-a simţit responsabil de înfăţişaarea fetelor, un profesor a decis să ia măsuri mai drastice. Zilele trecute, bărbatul a fost filmat ştergându-le cu un prosop ud pe faţă, pe elevele machiate.

În înregisrtarea care a stârnit controverse pe Internet apar elevele stând la coadă în faţa profesorului care înmoaie un prosop într-o găleată cu apă.

Videoclipul a stârnit atât critici, cât şi laude pe Internet.

 

„Dacă ar fi fost copiii mei, nu i-aş fi lăsat să foloseacă produse de machiaj atâta timp cât erau în şcoala generală şi în liceu”, a comentat un internaut.

„Acest profesor este unul responsabil şi merită respectul nostru”, a mai comentat un utilizator al reţelelor sociale.

„Elevele nu ar trebui să se machieze, însă metoda profesorului nu este corectă. Nu au şi elevele demnitatea lor?”, a întrebat o femeie.

Un sondaj realizat pe internet în legătură cu acest caz, a arătat faptul că aproape 64% dintre respondenţi au fost de acord regula şcolii de a interzice machiajul.

 

Citește și: