463 vizualizări 23 iul 2019

Femeia, mândră de noua achiziţie, a postat fotografii cu bijuteria ce prezintă un diamant mov în formă de floare, însă nu a menţionat cât de mult a costat „inelul făcut la comandă”.

Aceasta le-a distribuit şi pe grupul de facebook „That's It I'm Ring Shaming”, adăugând descrierea: „Îmi ador inelul, dar puteţi să râdeţi de el. Pentru a o lua înaintea celor care comentează, DA, e REAL şi făcut la comandă. Ne-am vândut casa pentru inelul perfect. E un diamant mov. Documentaţi-vă!”.

Însă membrii grupului au fost şocaţi să afle că femeia a fost în stare să îşi vândă casa pentru a-şi cumpăra inelul.

„De ce ţi-ai vinde casa pentru a-ţi cumpăra un inel? Lăsând la o parte faptul că inelul arăta de parcă ar face parte dintr-un costum de prinţesă.”, un membru s-a arătat indignat de întreaga poveste.

Un altul a scris că: „Vrei un inel care arată ca o surpriză dintr-o cutie de cereale? Ceea ce mă îngrijorează este faptul că inelul tău făcut la comandă şi care valorează cât o casă nu ţi se potriveşte deloc pe deget încât ţi s-a colorat”.

Ulterior, femeia a răspuns la unul dintre comentarii menţionând că inelul conţine un diamant de 17 carate, extras din minele din Colorado şi care a costat-o 20.000 de dolari.

Abia după ceva timp aceasta a recunoscut că totul era o glumă.

Foto: Facebook 

 

Citește și: